Familjen Lindelöf....

måndag 2 augusti 2010

Trädäcket......
Nu är trädäcket helt klart till den stundande 30 års festen,min unga man skall ju snart ställa till med fest här hemma och nu så kan folk gå upp o ner på våra fina trappor. Våra goa vänner anders och jessica har varit här i två dagar och sågat, spikat och planterat fina växter.....små tjejerna lekte och busade med mig under tiden, jag kan inte skryta med att jag byggt trädäcket, men jag är supernöjd med resultatet.

Igår var vi en runda på bvc, dags för 1-års sprutan, wilma sprang glad in,men blev buren ut, ledsen och lite arg på den dumma sprutan som gjorde ont. Men ganska snabbt gick det över, sen åkte vi hem och lekte. Morbror benny har varit hos oss idag och hjälpt pappa i trädgården, vi har inte bara snälla vänner, släktingarna ställer både upp som trädgårdsmästare och som barnvakter:)

Nu har wilma fått sand i sandlådan, vi provade den en stund igår, men wilma längtar nog tills kompisen vilda kommer o leker i den med henne,mycket roligare.

Krypandet är nästan helt slut,wilma vill gå hela tiden,vi promenerar till affären, hon vill gärna gå i affärerna oxå och blir arg när man sätter henne i vagnen igen,hon har en stark vilja vår lilla tös.

2 kommentarer:

  1. Jättefint trädäck! Vad duktig du är som kan gå Wilma, kram
    Smilla & Hanna

    SvaraRadera
  2. Tack,vi har tur som har händiga vänner, och gå är det roligaste som finns, enligt wilma!

    SvaraRadera