Familjen Lindelöf....

lördag 11 december 2010

Julbak....

Igår var det dags för julbak, wilmas första:) malin och mange var på plats....men som väntat tyckte wilma det var roligare att smaka på degen än att baka. Wilmas första möte med mjöl var roligt att se, hon tog på det, klappade mjöl på kinderna och smakade lite, hon hade mjöl på hela sig! men roligt hade vi!! lussebullarna blev saftiga o goda tack vare malins recept.
Imorse vaknade wilma tidigt, alldeles för tidigt tyckte mamma:) men det var bara att gå upp. Imorse gjorde wilma något hon inte gjort förut, tröjan jag plockat fram till henne, passade inte damen, hon sa bestämt NEJ....jag provade med en annan tröja för skoj skull och då sa hon JA....en bestämd tjej. Just nu är hon inne och väcker sin pappa...trevlig söndag ömskar familjen Lindelöf

1 kommentar:

 1. Hej på er!
  Gick precis in här, har varit dålig på det på sista iden. Vilka fina mjölbilder på sötaste Wilma :) kan tänka mig att smaka är roligare än att kavla, det tycker jag med.
  Hahaha låter som Smilla som också börjat säga NEJ när pålägg på mackan inte passar eller om något nte passar damen. Härligt att höra.
  Hoppas ni mår bra, vi har 6 dagar kvar tills vår flytt bär av till vår fina våning, längtar så det skriker i kroppen. Sen är det bara 5 veckor kvar tills lillebror kommer och då blir det liv i luckan.
  Stor kram till er, God Jul och Gott Nytt År önskar vi er!
  Kram Smilla & Hanna

  SvaraRadera