Familjen Lindelöf....

söndag 17 juli 2011

Öland....
Nu är vi hemma igen efter en helt underbar vecka på Öland! Vi blev glatt överraskade när vi fick se stugan vi skulle bo i....både rymlig och mysig, den hade allt vi behövde. En bit ut på landet, men samtidigt gick kossorna utanför, så tjejerna gillade det. Vi hade en mysig landsväg utanför stugan som tjejerna gärna ville promenera på och plocka stenar och samtidigt säga hej till korna.

Blev Ölandsdjurpark en dag....som bjöd på både djur, bad och karuseller, flickorna kunde åka några karuseller, men favoriten var nog veteranbilarna, den åktes 4-5 gånger:) Micke och Anders åkte desto fler karuseller, både med och utan tjejerna, blev som barn på nytt.
Vi besökte Soliden en dag, såg dock inte kungen, men flickorna tyckte att det var roligt att springa runt och där fanns väldigt många stenar att plocka. Killarna hittade en skön bänk att vila sig på medans tjejerna rastades (blev ju mycket sittande i bilen) så det behövdes. Många glassar har hamnat i våra magar denna veckan, stora som små magar:)


Har precis varit o hämtat hem Ozzy...han har varit saknad, inte minst på mina promenader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar