Familjen Lindelöf....

torsdag 11 augusti 2011

Kalas.....


Hej!! nu var det ett tag sen jag skrev....men dagarna har bara sprungit iväg och nu börjar semestern gå mot sitt slut. Men får njuta dessa sista dagar:)

Igår fyllde micke år! när vi vaknade hade vi fullt hus! benny,viveka och mamma och pappa var här kvällen innan och vi hade en trevlig kväll och vid tolvslaget plockades paket fram och det blev lite sång och firande av micke mitt i natta.....
Men det var lite roligt det med. Han fick en pizzasten att lägga på grillen, en whiskey och en real madrid tröja:) han blev mycket nöjd kan man säga.
På själva födelsedagen kom Malin och Mange för att fira honom och så fick de prova vår hemmagjorda pizza, gjord på grillen "mums"....
Men vi hade även besök av en liten gullunge under dagen! jag och wilma åkte och hämtade vilda på dagis, så kunde tjejerna leka och ha roligt ihop...en helt perfekt dag och micke verkade nöjd med sin födelsedag!!

Blir lite mer firande idag eftersom att lotta och roger kommer ner, så tar vi en tripp till trelleborg så kan Kalle och Lillian vara med och fira också:) Ett evigt kalasande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar