Familjen Lindelöf....

fredag 9 december 2011

32 år!!


Jaha då har man fyllt 32 år....men fortfarande närmre 30 än 40:) Jag har fått många fina presenter, body butter, plåthus att sätta ljus i( står perfekt inne i vårt sovrum), pengar till vår kommande resa i januari, presentkort, färgglad ko att lägga oliver i(Wilma blev väldigt förtjust i den), parfym av min gulliga man och tös.....
Två fina stickade tröjor, vin och en julblomma mm. Jag hade en mysig födelsedag, var hos kirurgen i lund på morgonen och visade upp wilmas födelsemärke, sen möte vi upp viveka och gick o åt en god lunch på en thairestaurang, på kvällen kom jonas med familj...en fullspäckad dag alltså!!

Wilma är väldigt glad för sitt kök hon fick förra julen av farmor o roger...det diskas och lagas mat där ofta!! Sen har hon ju fått en kaffekokare av dem också, så nu lagas det rätt mkt kaffe också. En fröken på wilmas förskola berättade att hon frågat wilma om hon kunde göra kaffe till henne, wilma hade ryckt på axlarna och svarat hur? hon fick vatten istället...ja för hur gör man kaffe utan en kaffekokare?? en så har de ju inte på förskolan:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar