Familjen Lindelöf....

tisdag 27 april 2010

Ute helg....Helgen som har varit, var verkligen härlig, vi tillbringade större delen av dagen ute i trädgården. Micke rev uterummet (vilket inte var det lättaste) jag jobbade i trädgården och wilma satt o lekte på en filt. Hon verkade nöjd över att få sitta ute i det fina vädret, vi åt även lunchen ute, och hon åt med stor aptit. Nu har Wilma börjat få hela mackor att äta, tar bara bort kanterna, hon är jätteduktig på att ta tuggor. Men kladdigt blir det, och roligt har hon, så det är bara att bita ihop och låta henne försöka själv.

Peter och sara var här en runda i helgen o grillade, dom hade med sig två fina nyckelringar till wilma, en av dom var en söt spelande katt. Men den enda som inte gillade katten var wilma, hon tittade skeptiskt på den när den spelade o sen kom tårarna. Men efter att både mamma o pappa gosat med katten o visat att den inte var farlig så accepterade wilma den, nu sitter hon o leker med den och är inte det minsta rädd. Just nu är wilma lite smått rädd för nya saker och måste först avvakta en stund innan hon vågar närma sig, hör väl åldern till.

Kan ju nämna att det är en trött mamma som sitter här idag, wilma har hållt låda i natt, halvt vaken, halvt sovande reste hon sig, rullade runt, och gnällde. Hon verkade drömma och vem kan sova då? men tro inte att vi sov längre på morgonen för det, nä 8.00 vaknade lilla loppan pigg och fylld av energi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar