Familjen Lindelöf....

måndag 3 maj 2010

Tatuering, farmor och lite annat...Torsdag: Vi promenerade ner till centrum där pappa skulle tatuera in wilmas hand på sin arm, resultatet blev lyckat, sen blev det en tur till banken och därefter körde vi ner till malmö och satte oss på o`learys för att äta en bit och kolla på mff. Wilma höll låda och hon smälte in i den stämningsfulla atmosfären av alla glada och förväntansfulla supportrar.

Fredag: Mamma åker iväg tidigt på morgonen för att gå på jobbintervju....pappa är lägligt nog ledig, så han tar wilma. När jag kommer hem igen från intervjun möts jag av en härlig syn, micke kör runt wilma i lära gå vagnen och hon har hur roligt som helst, hjälmen på (för säkerhets skull). På kvällen kommer farmor och det blev grillat och sen gick vi bort till vad vi trodde skulle vara ett litet bål med kanske max 10 personer. Det visade sig att vårt lilla bål var betydligt större, vi hade gissat fel på sådär 290 personer. Musik och lotteri försäljning.....det var hög stämmning och man träffade på en del grannar:)

Lördag: Vi fick trevligt besök på fm, bestemor o bestefar kom på lite fika, vi hade en trevlig stund. Anki o staffan tittade in på em på en snabb kopp kaffe, sen var det dags för oss att sticka till mange o malin. Där bjöds vi på en god himalagad lasagne.....
Väl hemma var wilma så trött, så efter välling och mys i pappas famn somnade hon bums.

Söndag: Lyxigt värre för mamma o pappa, farmor tog wilma vid 7.30 när hon vaknade, så vi kunde fortsätta sova en stund till, det var behövligt.
Efter frukost gick vi en lång promenad med ozzy, wilma var vaken under turen och pratade massa....Innan farmor åkte han hon måla några prinsessor på wilmas vägg, blev jättefint! sen var det dags för farmor att köra hem, trist, men vi syns snart igen:) på kvällen åkte vi in till malmö, pappa gick på fotboll och mamma och wilma besökte morbror benny o viveka.

En intensiv helg med mycket action....men idag tar vi det lugnt och hittar inte på allt för mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar