Familjen Lindelöf....

onsdag 30 juni 2010

Stranden.....

Igår var det varmt o skönt, nästan lite för varmt, man är ju aldrig nöjd:) men vi packade in lite smått o gott i bilen o begav oss till stranden. Där möte vi upp jessie, vilda och några andra mammor med barn. Parasollen åkte upp o soldressarna på. Wilma doppade fötterna i havet, men sitta ner ville hon inte, utan hon ville bara gå omkring i det knähöga vattnet (alltså wilmas knähöjd). Vi mumsade vattenmelon o lekte med spade o spann, fem timmar var vi på stranden, men tiden gick så fort, vi hade väldigt mysigt. Så idag blev det bara en himmadag men wilma var helt slut både efter helgen uppe i eskilstuna, som jag återkommer till och efter en dag på stranden igår, så när jag satt och skulle ge henne kvällsgröt somnade hon efter tredje skeden gröt, så nu sover hon sött, förhoppningsvis för natten.

Vår trevliga helg uppe i eskilstuna måste ju nämnas, vi åt gott, dansade runt midsommarstången och bara hade det gött.Wilma fick en söt grön klänning av sin farmor, passade henne perfekt. Päron fick hon smak för uppe i eskilstuna, hon äter dem hela, men skalet måste av, hennes två små tänder kan inte ta sig igenom skalet.
På lördagen hittade vi ett trevligt loppis mitt ute i skogen, jättemysigt, där gjorde vi några små fynd. Men dom får ni se när ni kommer hem till oss....wilma hade roligt o lekte med sin farmor, som jag vet har abstinens efter henne nu:) Vi längtar upp....men om två veckor sitter vi på tåget till eskilstuna, så väntan blir kort.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin klänning du har Wilma, jag har en likadan. Snart får du komma hit och bada i poolen!
    Kram Smilla

    SvaraRadera
  2. Wilma är en liten badkruka, men du smila är ju ett vattendjur, så du får lära wilma att leka i poolen:)

    SvaraRadera