Familjen Lindelöf....

fredag 7 maj 2010

Dagisplats......Igår träffades "massagegruppen" hemma hos jessica och vilda. Wilmer med mamma kom också, tyvärr kunde inte smila och mamma hanna komma. Men det kommer fler tillfällen då vi träffas. Men konstigt nog hinner vi aldrig med massagen....kan ju bero på att vi har så mkt att prata om, dessutom bjöd jessica på ett gott hemlagat bröd, så vi fikade en del också. Barnen hade fullt upp, vilda hade massor roliga leksaker som skulle provsmakas o klämmas på. En trevlig dag för mammor och barn. Wilma var helt slut när vi skulle ge oss av hemåt och somnade i bilen hem som vanligt.

Idag besökte vi det som kommer bli wilmas förskola....ja vildas också! Våra små töser har fått plats på samma avdelning, vilket känns roligt....dom kröp omkring och bekantade sig med barnen och leksakerna på avdelningen, dom verkade ha glömt att vi fanns där, härligt att se, wilma provsmakad lite efterlämnad frukost som låg på golvet. En flicka i tre års åldern satt brevid och sa -hon åt bara en bit! det var ju bra! men ändå lite äckligt:)

Fick ett glädjande telefonsamtal från en av cheferna på ett av ställena jag sökt jobb på, hon ville träffas igen och introducera mig för personalen på förskolan, så vi får se hur det går.....det blir nästa vecka:)men man blir ju glad när de är intresserade. Mycket på gång nu, men det är bara roliga saker så det är kul.

2 kommentarer:

 1. Åh så synd att vi inte kunde vara med- bra att ni träffades ändå.
  Ser mysigt ut.
  Jasså snart dagisdags, när börjar Wilma dagis?
  Smilla får snällt stanna hemma med sin mamma ett tag till! Har tagit ledigt läääänge :O)

  SvaraRadera
 2. Vi får träffas alla en annan gång! wilma börjar i början på oktober, då inskolar micke henne. Men det hade ju inte varit helt fel o vara hemma så länge...

  SvaraRadera