Familjen Lindelöf....

tisdag 18 maj 2010

Farmor o Roger på besök....Vi har haft fint besök i helgen, farmor o roger kom ner från eskilstuna, o stannade i hela 3 dagar. Vi hittade på en massa skoj, vi åkte o tittade på mammas nya jobb som ligger i bjärred, sen åkte vi till långa bryggan och satte oss o fikade där, avslutade med mjukglass i kiosken. Farmor har varit så snäll o tagit upp wilma på morgonen, så mamma har fått sovmorgon, en dag vaknade hon inte förrän 11.00......lite väl länge va? men skönt var det:)
I lördags skulle pappa åka och titta på fotboll så då passade vi på att åka till trelleborg och hälsa på beste och bestefar. Apan åkte fram och wilma hade jätteroligt med den! Sen kom även jonathan, fredrik o helena över, trevligt att träffa dom också, var ju ett tag sen. Wilma tyckte att jonathan var intressant o kröp efter honom, något som inte jonathan tyckte var lika roligt, kan man kanske förstå när wilma nästan drog av honom byxorna, men hon ville ju bara upp till honom.

Wilma har fått smak för tunnbröd, med eller utan smör kvittar, det slinker ner ändå. Hon bjöd vilda en dag när hon var här, och även hon gillade det.....majsbågarna har fått konkurrens.

Wilma fick en söt hoppåsna av farmor o roger, hon gillar att sitta på den o hoppa lite, tyvärr når hon inte riktigt ner med fötterna än, men det kommer. Som sagt har vi haft en trevlig helg och wilma njöt av all uppmärksamhet och allt bus hon o farmor hittat på:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar