Familjen Lindelöf....

lördag 5 mars 2011

Ny penicillinkur....


Tredje gången hos läkaren på två veckor, så blev det ännu en omgång med penicillin för Wilma:( men denna gången går det bättre med att ge penicillin, funkar bäst när pappa ger den. Wilma har ätit lite halvtaskigt de senaste veckorna....men får man sitta med pappa på köksbänken blir det lite roligare att äta och köper mamma och pappa sen hem thaimat då äter man ännu mer:) igår åt hon två tallrikar med kyckling i röd currysås...spicy, men det stoppar inte wilma, hon är ju uppväxt på thaimat i magen, så inte konstigt att hon gillar det.

Nu när wilma varit sjuk har det mest blivit pussel och böcker, lugna aktiviteter, fast i går fick hon träffa sin bästa kompis Vilda en stund....utomhus så klart, vill ju inte smitta ner henne. Wilma njöt av att få vara ute o vara med en kompis (är nog rätt trött på mamma och pappa nu)



Hemma har hon fått en liten lekhörna i vardagsrummet, en ny fem myror låda där hon har pussel och lite annat roligt....när hon är färdig med ett pussel går hon och lägger tillbaka det i lådan igen, ordning o reda, det har hon efter sin pappa:)
Men imorgon hoppas vi på att det blir förskolan, wilma har saknat alla sina kompisar.....

2 kommentarer:

  1. Stackars Wilma, vilken kanmp med all medicin och sjukdomar. Hoppas verkligen att du piggar på dig fort.
    Kram ifrån Smilla och Hanna

    SvaraRadera