Familjen Lindelöf....

onsdag 22 juli 2015

Wilma 6 år. ...


På morgonen vaknade vi upp i bilen till lätet av råmande kor...ett helt gäng kommer gående utanför bilen! Då passade vi på att plocka fram paketen och gräddbullarna...Wilma sov i husbilen med lotta och Roger, så vi knackade på och började sjunga för Wilma! ! Hon var lite yrvaken men glad...sen fick hon blåsa ut ljuset i gräddbullen  innan det var paket öppning!  
Vi packade ihop våra saker efter frukosten och åkte för att möta familjen Herold i Ystad djurpark. ..Wilma som inte visste nått, somnade i bilen och vaknade upp till sång och skratt och vilda  med familj gav henne en skateboard i present!! Sen gick vi in i parken,
Det regnade rätt bra, men efter ett tag började det klarna upp och blev riktigt varmt! ! Barnen red på häst, klappade geter,  hoppade på höskullen och mycket annat roligt, sen avslutade vi med bad och fika! 
Vi tog våra cyklar när vi kom hem och cyklade till sandskogen, där det blev pizzabak och planering inför öland!! Wilma ville sova över hos Vilda ...ett perfekt avslut på en fin födelsedag!! Wilma verkade mkt nöjd med dagen!

Skickat från min Samsung-enhet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar