Familjen Lindelöf....

onsdag 24 februari 2010

Gammal kärlek rostar aldrig....


Idag firar mamma o pappa 14 år tillsammans!! det skall firas med lite god mat på kvällen, bacon lindad fläskfile fylld med gorgonzola och en krämig potatisgratäng till det, låter mumsigt, tyvärr får wilma vänta lite med sådan festlig mat. Men hon nöjer sig med sina majsbågar.....än så länge. Kanske även blir lite bubbel att skåla i.....mamma kan ju smaka lite bara, men så länge wilmis ammar är allt sånt bannlyst.
För att återgå till förkylningen som wilma har, så har hon nu även delat med sig av den till mamma, men wilma verkar bättre, ingen feber längre, men rinnig näsa. I morse vaknade hon fem och pratade.....pa pa pa pa låg hon o sa i en kvart, sen skulle hon klättra på mamma och som avslutning på tortyren bajsade hon. Så idag är vi båda trötta. Men dagen till ära tänkte vi klä upp oss o överraska pappa med dukat bord och wilma har lovat att vara på sitt bästa humör idag:) så nu vilar hon en stund och det ska mamma också göra, så orkar vi fira lite i kväll!!
Wilma föddes två månader efter fotot ovan togs....hon var mkt efterlängtad!

3 kommentarer:

 1. Grattis på er era "fjortisar"... hoppas ni får en härlig dag!
  Kram kram...

  SvaraRadera
 2. Åhhh gratulerar, 14 år tillsammans är inte illa. Hoppas ni får en mysig kvällmed god mat och bubbel!

  Som du ser ut på bilden gjorde jag i vecka 20 :O) hahaha (jag är också väldigt kort, så någonstans på bredden fick min mage växa, då där inte fanns någon läng att växa på)

  Jättevacker bild på er!

  Kram Hanna & Smilla

  SvaraRadera
 3. Tänk vad härligt 14 år !!!! och ni beter som om ni träffades för någon månad sedan .... Det är bra
  //L

  SvaraRadera