Familjen Lindelöf....

onsdag 17 februari 2010

kladd...


Satte på Wilmas Imse vimse skiva idag och hon lyssnade med stort intresse o varje gång de sjöng hennes favoritlåt stannade hon upp o log:) Hon tyckte att skivfodralet var av stort intresse oxå, men jag fick rädda det efter en stund.
Sen kom vi till dagens kladd......Wilma ville själv hjälpa till vid lunchen idag, givetvis var det spaghetti o köttfärsås som ger såna fina fläckar. Hon fick inte in mkt i munnen men hon kämpade tappert, såg själv ut som en köttbulle i tomatsås efteråt:) men vad gör väl det, kul hade vi. Men hon skrattade inte lika mkt när det var dags att tvätta av sig. Klädbyte blev det oxå ,annars hade ozzy sprungit runt och slickat på hennes mat indränkta kläder. Nu väntar en lugn kväll, med hopp om bra tv program.

4 kommentarer:

 1. Det där med fingerfärg lät kul. Likaså att få äta själv- det testade vi en gång och nu låter inte mamma mig göra det mer förrän jag blir lite äldre... :) (hon har så många tråkiga regler)
  Ozzy är det något husdjur?
  Hoppas vi ses snart och kan leka lite tillsammans,
  Kram Smilla
  (mamma hälsar till din mamma)

  SvaraRadera
 2. Ozzy är Wilmas hund, får lägga in en bild på honom oxå. Han hjälper till att städa när Wilma ätit, golvet blir rent o fint efter att han varit där:)

  SvaraRadera
 3. Ahaaaaa- gissade på katt först. Tack! Vi vill gärna se Ozzy på bild.
  Kram :)

  SvaraRadera
 4. Ozzan är ente bara en hund Han är den goaste hunden i världen

  SvaraRadera