Familjen Lindelöf....

fredag 26 februari 2010

härligt med fredag...


Igår fick wilma tag på mammas Ica kuriren inne i sängen....den började hon genast undersöka, den prasslade så roligt och så kunde man riva loss bitar också:) mamma tycker ändå inte att den är så intressant att läsa. Tidningen underhöll wilma en bra stund, så mamma plockade fram en skvaller blaska till sig själv i stället, men när wilma såg den, slängde hon sig över den också, fast då fick mamma säga ifrån, man kan ju inte ha allt o dessutom gillar mamma sina skvaller tidningar. Men söt var snuttisen där hon satt i sin led zeppelin tröja (som hon fick av pappa i julklapp) och drog och slet i tidningen.
Idag har vi varit en runda på ica maxi...wilma och mamma känner sig hyfsat friska nu, så det var skönt att komma ut lite i plusgraderna:) Sen lektes det en stund i vardagsrummet och då åkte kameran fram, för ozzy blev nyfiken på wilmas leksaker, han tog inget men ville nog, men fick en fin bild på dem tillsammans!

1 kommentar:

 1. Hej på er!
  Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger ....att det är så härligt att kunna följa Wilma och hennes utveckling här på bloggen.
  Och dessutom skriver du så fantastiskt spännande, så man vill bara läsa mer och mer.
  Tack och jättemånga kramar.
  //Farmor Lotta

  SvaraRadera