Familjen Lindelöf....

lördag 13 mars 2010

ägga frukost...
Morgonen började med att pappa o wilma gick upp o lät mamma ligga kvar o dra sig, men ett litet förslag då från mammsen - var tystare!! hihhi det gick ju inte att sova i det oväsendet....det snackades o det skrattades o sen ringde farmor, men då var man redan väckt. Vi dukade upp frukost bordet och pratade samtidigt med farmor över datorn, som följde hela vår frukost på sin dator....på så sätt känns det inte som att vi e över 60 mil ifrån varandra. När det var dags för mamma att äta sitt nykokta ägg, tittade wilma suget på det, så hon fick smaka lite, o lite till o lite till, sen fick mamma sätta stopp för det, annars blev där ju inget ägg över till henne.
Efter sovstunden o lunchen åkte vi till nova o möte upp morbror Benny, vi gick runt o tittade lite och där på en hylla.....stod dom, ett par jätte söta skor, som passade wilma perfekt, sen hittade vi en söt rosa keps också(behövs nu när solen tittar fram) eller det inbillar mamma sig i alla fall. Vi hade en trevlig dag på nova och wilma somnade på vägen hem, passade mamma perfekt, så kunde hon fixa soppan och kladdkakan som vi skall ha när peter o sara kommer ikväll. Kladdkakan måste nämnas ännu en gång, ett recept jag fått av hanna (tackar man för) som vi har haft några gånger nu! syndigt god.......

2 kommentarer:

 1. Tack för hälsning på hemsidan http://www.c-lindelof.se/gastbok.html ...du (karina) har ju skrivit i gästboken. Jag har inte kollat där på länge eftersom ingen hade skrivit i den på flera månader.
  Skorna är ju underbart söta ....och bilderna på Wilma ännu sötare "hon är en glad köttbulle" hihihi
  Wilmas pappa är också söt men han ligger på delad andra plats med wilmas mamma.
  Älskar er alla 4 många pussar och kramar från farmor

  SvaraRadera
 2. Åhhhh fatastiskt söta skor du har hittat Wilma (Karina) :)
  Vad kul att ni gillar kladdkakan :) den är syndigt onyttig också hahaha ,men vilken kladdkaka är inte det?
  Trevlig Söndag!
  Kram
  Hanna & Smilla

  SvaraRadera