Familjen Lindelöf....

lördag 6 mars 2010

thaimat


Idag har det verkligen varit härligt väder, efter frukost tog hela familjen på sig och gick ut en runda. Som planerat somnade Wilma i vagnen och mamma o pappa hann fixa lite medans snäckan sov där ute. Exakt 1½ timme sov hon....mamma klockade det hela, det är dyrbar egentid när wilmis sover. Men när babywatchen varnar om att hon vaknat vet man att man kommer mötas av en liten leende tös som sträcker sig mot en och det är en underbar känsla.....
Nu händer det grejer här hemma, kan inte säga att wilma kryper men hon tar sig fram genom att dra sig fram med hjälp av armarna och idag gick det undan, hon flyttade sig tre meter och var hur nöjd som helst, mamma o pappa tittade storögt på och applåderade o fjantade sig.
Wilma matade ozzy med chips idag...han tog dom så försiktigt och det var så gulligt att se, våra underbara sötisar:)
På kvällen åkte vi in till lund och åt thaimat, det kändes som att man var tillbaka i thailand igen, maten var utsökt och personalen jättegullig, dom pratade med wilma och kom med leksaker, verkligen barnvänligt där, så där kommer vi äta fler gånger. Vi får lära wilma att också gilla thaimat i framtiden. Måste ju bara lägga in en bild från vår thai vistelse förra året, då var wilma "nygjord "och hade bara legat i mammas mage i tre ynka månader.

3 kommentarer:

 1. Åhhh vilken härlig bild. Det ser verkligen inbjudande ut. Var i Thailand är ni? Thailand är ju bara ett enormt fantastiskt land. Precis som du srkiver, snälla människor och en härlig atmosfär.
  Min bror och hans sambo och deras dotter är där nu i 2 veckor. Avis!
  Vi får väl skramla ihop lite mer pengar till nästa år, så det blir Thailand istället för Spanien.

  Heja Wilma, härligt när de börjar ta sig fram och när de utvecklas. Smilla är helt speedad om dagarna ochvill helst gå hela tiden, vilket känns i våra ryggar, men det får man ta helt enkelt :O)
  Ha det gott och ha en härlig söndag!

  SvaraRadera
 2. vi är i phuket, åkte ut till lite öar, men inga större utflyket eftersom jag var gravid. Men vi har varit i thailand 4 gånger innan o då har vi provat lite andra ställen, vi älskar det landet.

  SvaraRadera
 3. Det ser jättefint ut, vi har varit i Hua Hin och i Bangkok, men vi hade gärna sett ännu mer av Thailand. Även om det är en stor turistort, så är det en fantastisk upplevelse.
  Jag skulle gärna vilja se lite av Sri-Lanka, men det är först nu man kan resa dit utan att känna att man hamnar mitt i kriget.
  Ta hand om er,
  Kram hanna & smilla

  SvaraRadera