Familjen Lindelöf....

måndag 1 mars 2010

overall


Har velat köpa en ny overall till lillan länge....en rosa:) men tyckte det var onödigt eftersom hon redan hade en fin som passade. Men nu har hon vuxit så pass mycket att de behövs en ny overall. Mamma blev nog mest glad för overallen, wilma tyckte det var roligare att bita i mössan som också inhandlades, givetvis denna rosa också!!
Nu får man passa på Wilma extra mycket i vagnen, hon är på väg att resa sig upp, inte långt ifrån igår, mamma blev lite chockad när hon såg det. Hon försöker resa sig i soffan också, så man får ha en vaktande hand på henne, för just nu testar hon väldigt mycket och är man inte beredd, är olyckan framme.
Just nu sitte hon i sin gåstol och har kört fram till sin vagn och undersöker den, hon känner och drar i allt inom räckhåll. Igår försökte hon öppna luckorna på stereo bänken, men som tur är e` dom tröga att öppna. Men stereon är lite mer illa ute, den är i perfekt höjd o knapparna o rattarna ser intressanta ut för en liten sju månaders baby. Även krukorna i vardagsrummet står i nåbar höjd nu, dom har varit på väg ner några gånger....Nu är det dags att se över hemmet o "baby säkra" det.

5 kommentarer:

 1. Ja vad fin overallen är
  Och det syns att hon vuxit mycket
  Fasen vad jag saknar er : (

  SvaraRadera
 2. Tiden rinner iväg ....Wilmis kom hit !!!!

  SvaraRadera
 3. Hihihi... när jag och Anders va på Maxi i veckan så sa jag till Anders att jag trodde att Wilma skulle få den overallen... hihihi så rätt känsla man kan ha ibland! Så fin hon är i den... supersöt! Vi får ta och träffas en dag i veckan... kram på er!

  SvaraRadera
 4. Jag har tittat på den overallen varje gång jag var på maxi...nu kunde jag inte låta bli att handla den:) träffas gärna i veckan jess!

  SvaraRadera
 5. Fin overall- den har jag också stått och dragit i :) hahaha, tänkte att jag redan har 2 st till Smilla så nu får det räcka.
  Den är jättesöt på Wilma!
  Kram

  SvaraRadera